Протеините – прилив на енергия!

Протеините – прилив на енергия!

Нашето тяло ежедневно има нужда от протеини. Замисляли ли сте се дали осигурявате на тялото си необходимата доза от протеини?! Някой от нас са толкова заети, че дори пропускат хранения. Затова препоръчваме да се опознае силата на протеините на прах. Ако бързате за работа или просто често сте забързани в ежедневието си , тогава отличен избор са протеините на прах.
Протеините съдържат всички незаменими аминокиселини, които тялото не може да произвежда. Основните аминокиселини са много важни за тялото, защото в комбинация с разнообразна храна, ще получите всички здравословни съставки, които са необходими на организма. Забързани в ежедневието често не се замисляме   дали осигуряваме необходимите хранителни вещества на нашия организъм. Едва когато се разболеем се замисляме защо сме го допуснали и защо не сме подсилили имунитета си.

Някой организми трудно понасят млечни протеини . Растителните протеини са много важни, т.к. те не създават проблеми на храносмилателната система и не предизвикват дискомфорт на стомаха. Когато растителните протеини влизат в контакт с храносмилателни ензими осигуряват истински благодат за стомаха.

Диета, която е високо протеинова, винаги е свързана с редуциране на телесното тегло. Това е така, защото белтъчната храна има способността да потиска апетита, а с това да бъдете сити по-дълго време.

Избягвайте изкуствените протеини ! Предлагат се редица естествени, минимално преработени протеини на прах . Заложете на био продуктите, които не съдържат изкуствени аромати, оцветители и подсладители! Препоръчваме ви спирулина и енергиен микс! С тях ще се заредите с енергия и   умората ще бъде нещо непознато за вас!

 

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Translate »
error: