Общи условия

            Общи условия за ползване на интернет страница bioaround.com

 1. За настоящите условия за обслужване

Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е администрирана от Е. Р. Къмпъни ООД (наричана по-долу и „bioaround.com”), със седалище в България, гр.Сливен ул. „Сливница“ No 12 и адрес за кореспонденция гр.Сливен ул. „Сливница“ No 12, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК BG203603055, телефон: +359 899 766294

Тези Условия за обслужване регламентират отношенията между E.Р. Къмпъни ООД и Вас, потребителите на стоки , предлагани от bioaround.com. Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

За използването на този сайт, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.

Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия сайт. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Освен в случаите предвидени в настоящите Общи условия, договорът между страните се прекратява и при настъпване на някое от следните обстоятелства:

 1. преустановяване на дейността на bioaround.com
 2. прекратяване поддържането на магазина
 3. в други предвидени в закона случаи.
 1. Съдържание и авторски права

„Е.Р. Къмпъни “ООД, като създател и собственик на сайта bioaround.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички публикувани материали само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да e обществена или търговска цел. Материалите на този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

 1. Начини на покупка

Покупка на стока от фирма „Е.Р. Къмпъни” ООД може да бъде направена по един от следните начини:

3.1. Онлайн чрез сайта www.bioaround.com като е необходима потребителска регистрация, за която се изискват e-mail адрес, трите имена на потребителя, актуален телефон за връзка , пощенски код и адрес за доставка. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на  поръчката ви  ще получите обаждане от наш служител или e-mail за потвърждение на наличността на продуктите и потвърждаване на вашите данни. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

3.2. Пазаруване по телефона – при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон: 0899766294 , където наш служител ще приеме Вашата поръчка.

Чрез финализиране на поръчка през сайта www.bioaround.com Вие потвърждавате, че сте съгласни с общите условия за обслужване на клиентите на E.Р. Къмпъни ООД.

Приемането на поръчката от www.bioaround.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от bioaround.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

 1. Защита на личните данни

С цел безпроблемното изпълняване на Вашата поръчка и доставката й в срок, е необходимо предоставянето на следните данни при процеса на регистрация:
– трите имена
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес на потребителя и адрес за доставка
– пощенски код

Впоследствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с вас в случай на възникнали въпроси, свързани с поръчката и подобряване качеството на обслужването. „Е.Р. Къмпъни” ООД гарантира, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Настоящата политика е част от условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

„Е.Р. Къмпъни“ ООД съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетни лица не трябва да предават лични данни на сайта на електронен магазин bioaround.com като препоръчваме да ползват сайта съвместно със своите родители и/или настойници.

 1. Цени и доставка

Всички цени на стоките в сайта са обявени в български лева с включен ДДС.

Цените на продуктите не включват цената за доставка. По-подробна информация за цени и условия за доставка можете да намерите в раздел Доставка.

Всички поръчки, направени в работни дни се изпълняват в срок  до  3 работни дни. Поръчките постъпили в неработни дни или официални празници, се изпълняват в първият работен ден.

Ние от „Е.Р. Къмпъни” ООД се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, но въпреки това изпълнението на вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

-възможно е към момента на поръчката някой от продуктите да не е наличен. В такъв случай наш служител ще се свърже с вас в най-кратък срок за уточняване на детайлите по поръчката.

-посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, е-мейл, пощенски код. Всяка поръчка се изпраща само и единствено след потвърждение, но ако сте посочили грешни данни поръчката ви не може да бъде изпълнена.

 1. Условия към клиента с цел безпроблемни покупки от нашия сайт
 • да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен пощенски адрес за кореспонденция;
 • да плати цената на заявената от него стока;
 • да заплати разходите по доставката;
 • да получи стоката;
 • да полага всички грижи и да предприема необходимите мерки, които разумно се налагат, с цел опазване на паролата си;
 • да не прави достояние на трети лица паролата си
 • с оглед спецификата на интернет протоколите и сигурността при опазването на данните за паролата, да прекратява сесията, при която е влязъл в клиентския си профил чрез натискане на виртуалния бутон „изход”.
 • да не подава фиктивни или невалидни заявки или друга невярна информация.

Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своята парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използването й.

 1. Начин на плащане

Поръчките направени през сайта www.bioaround.com се заплащат с услугата наложен платеж – в брой на служител от куриерската фирма Спиди АД

 1. Доставка и получаване на поръчката

8.1. Доставка на адрес / опция офис – врата /: опцията се избира в процеса на поръчка. Изисква се точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

8.2. Доставка до офис на куриер / опция офис – офис /: опцията се избира в процеса на поръчка. Изисква се да селектирате желания от вас офис на куриерската служба в страната.

 1. Рекламации

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само, ако продуктът и опаковката са в ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента. Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.

 

Всички права запазени!

„Е.Р. Къмпъни ООД”

Translate »
error: