Orgono Sports добавка със силиций за възстановяване – 1000 мл

orgono-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%b9

Orgono Sports добавка със силиций за възстановяване – 1000 мл

79.90 лв.

СЕП: G5006 Категория:
  • Описание
  • Ревюта (0)

Описание на продукта:

Orgono Sports  се препоръчва за спортисти, както като превенция, така и при проблеми със ставите, тендинит – възпаления на сухожилията  и наранявания. Активните му съставки са органичен силиций и глицин, които допринасят за опазването  и възстановяването на ставите.

Аминокиселината  глицин е основна аминокиселина в човешкото тяло. Според изследване на водещи университетски биохимици  в  тялото винаги има липси на  тази аминокиселина. Аминокиселината  глицин помага в процеса на създаване на колаген, който подобрява и предотвратява   проблемите със ставите.

Глицин също така помага за възстановяване на мускулната  загуба  и в същото време да се предотвратят контракции/спазми/ и други  мускулни проблеми.  Аминокиселината глицин  е от съществено значение за природен синтез на креатин,  който помага за увеличаване на силата и възстановяването на мускулите. Аминокиселината глицин  стимулира производството на аденозин трифосфат – главния енергиен източник на клетките. Това води до увеличаване на кръвния поток в работещите мускули  и зарежда с  енергия  мускулите.  Аденозин трифосфат спира натрупването на телесни мазнини и стимулира „изгарянето“ на вече натрупаните.

В света на спорта сухожилията и ставите са подложени на много агресивни и травматични въздействия, органичен силиций с аминокиселина GLY помага за защита и възстановяване на ставите. Комбинацията работи в посока „смазване”  на ставите и прераждане на хрущяла. В същото време,  Orgono Sports добавка със силиций за възстановяване  използва аминокиселината глицин  за подобряване  състоянието  на клетките  и  намаляване  окисляването на кръвта .

Указания за ползване:
Приемайте хранителната добавка със силиций  5- 10 минути преди хранене, като се препоръчва  да се задържи около минута в устата за да се максимизира абсорбацията на силиций.
При състояние на травма, тендинит, наранявания и други проблеми: 3 пъти по 30 мл на ден измерени чрез мерителната капачка на продукта.
За предпазване на костите и ставите, за поддържане в добро състояние на връзките и  предпазване от наранявания: 15-30 мл прием в тренировъчни дни. Препоръчително е да се приема в  две дози, една сутрин и една  вечер.

Състав:
Пречистена вода, аминокиселина глицин , силициева киселина, хвощ билка (Equisetum arvense L.), розмарин (като консервант). Orgono Sports добавка със силиций за възстановяване се препоръчва за спортисти с проблеми със ставите и осигурява 495 мг / литър органичен силициев диоксид.
Orgono Sports добавка със силиций за възстановяване се предлага в бутилка от  1000 мл с мерителна капачка. След отваряне  Orgono Sports добавка със силиций да се съхранява в хладилник не повече от 1 месец.

Производител Silicium Espana Laboratories
Държава Испания
Продуктов № G5006
Количество 1000 мл

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Orgono Sports добавка със силиций за възстановяване – 1000 мл”

Translate »
error: