Силиций G5 Siliplant – 1000 мл

silicium g5 stiliplant

Силиций G5 Siliplant – 1000 мл

79.90 лв.

СЕП: G5001 Категория:
  • Описание
  • Ревюта (0)

Описание на продукта:

Силиций G5 Siliplant е органична формула с растителен произход на силициев диоксид за здраве на костите, ставите и общо здраве на организма. Силиций G5 Siliplant е важен микроелемент в много биохимични процеси на клетъчно ниво. Силиций G5 Siliplant се отразява положително при дисбаланси на хомеостазата в човешкия организъм. Калций и витамин D не са достатъчни за растеж на костите, плътност, здравина и гъвкавост. В действителност тялото не може да абсорбира и използва калция без присъствието на силициев диоксид. Доказано е, че около 70 елемента не се усвояват в организма, когато липсва силиций.
В бионалична форма, силициев диоксид е важна съставка в колагена и съединителната тъкан . Много изследвания потвърждават ефективността на силиций G5 Siliplant заедно с използването под формата на гел върху широк спектър от патологии, засягащи ставите. Освен това използването му в продължение на години е с положителни резултати върху широка гама от проблеми.

Указания за ползване:
G5 Siliplant трябва да се приема 5-10 минути преди хранене. Ако е възможно да се задържи в устата в продължение на една минута, преди преглъщане, за да се максимизира абсорбцията му.
Интензивна доза: течността силиций G5 Siliplant се приема в дозировка 60-120 мл на ден с помощта на измерване с капачката – 2-4 дози от 30 мл, за период от 1- 6 или повече месеца, ако е необходимо, както и външни приложения (с течност или гел) на засегнатите райони, най-малко 3 пъти на ден.
Поддържаща доза: 30 мл на ден с помощта на измерване на капачката разпределено  в 2 дози без ограничение във времето. Продуктът няма странични ефекти. Той може да се използва от хора с глутеновата ентеропатия , вегетарианци и жени, които са бременни или кърмят. Силиций G5 е изключително подходящ за спортисти за общо поддържане на организма и като превенция срещу костно-ставни проблеми.

Състав:
Силициева киселина, хвощ билка (Equisetum arvense L.), розмарин (като консервант), пречистена вода. Силиций G5 Siliplant се предлага в бутилка от 1000 мл с 30-милилитрова мерителна капачка и осигурява 360 мг / литър органичен силициев диоксид.

Производител Silicium Espana Laboratories
Държава Испания
Продуктов № G5001
Количество 1000 мл

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Силиций G5 Siliplant – 1000 мл”

Translate »
error: