Силиций G5 капсули – 30 дози от 20 мл органичен силиций

silicium-g5-monodosis

Силиций G5 капсули – 30 дози от 20 мл органичен силиций

79.90 лв.

СЕП: G5003 Категория:
  • Описание
  • Ревюта (0)

Описание на продукта:

Силициев диоксид течна формула концентриран в капсули,  лесни за приемане , когато не сте у дома. Много чиста формула стабилизирана със силициева киселина и без никакви консерванти.
Силиций G5 няма странични ефекти. Той може да се използва от хора с глутеновата ентеропатия , вегетарианци/вегани и жени, които са бременни или кърмят. Силиций G5 е изключително подходящ за спортисти за общо поддържане на организма и като превенция срещу костно-ставни проблеми.
Силиций  G5  е органична формула с растителен произход  на силициев диоксид за здраве на костите, ставите  и общо здраве на организма.  Силиций  G5 е важен микроелемент в много биохимични процеси на клетъчно ниво. Силиций G5  се отразява положително при дисбаланси на хомеостазата в човешкия организъм. Калций и витамин D не са достатъчни за растеж на костите, плътност, здравина и гъвкавост. В действителност, тялото не може да абсорбира и използва калция без присъствието на силициев диоксид.  Доказано е, че около 70 елемента не се усвояват в организма, когато липсва силиций.

Силициий предпазва от остеопороза. С възрастта, силициев диоксид изчезва от аортата и по  този начин  отслабва  съединителната  и в  резултат  съществува по-голям сърдечен риск.  Силицият има важна роля за поддържането на жизненоважните  белодробни тъкани.

В бионалична форма, силициев диоксид е важна съставка в колагена и съединителната тъкан . Много изследвания потвърждават ефективността на силиций G5, заедно с използването  под формата на гел върху широк спектър от патологии, засягащи ставите. Освен това използването му в продължение на години е с положителни резултати върху широка гама от проблеми.

Указания за ползване:
Интензивна доза: 2 капсули на ден преди хранене. Ако е възможно да се задържи в устата в продължение на една минута, преди преглъщане, за да се максимизира абсорбцията му под езика. Приема се за период от 1- 6 или повече месеца, ако е необходимо, както и външни приложения (с течност или гел) на засегнатите райони, най-малко 3 пъти на ден.
Поддържаща доза:  1 капсула на ден.
Силиций G5 капсули – кутия от 30 х 20 мл дози, осигурява 360 мг / литър органичен силициев диоксид.

Състав:
Силициева киселина, калиев фосфат, пречистена вода. Осигурява 360 мг / литър органичен силициев диоксид.

Производител  Silicium Espana Laboratories
Държава            Испания
Продуктов          № G5003
Количество        600 мл

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Силиций G5 капсули – 30 дози от 20 мл органичен силиций”

Translate »
error: