Био келп на прах /кафяво водорасло/ – 100 гр

-5%
КЕЛП НА ПРАХ – 100гр

Био келп на прах /кафяво водорасло/ – 100 гр

7.49 лв. 7.13 лв.

СЕП: S1006 Категория:
  • Описание
  • Ревюта (0)

Описание на продукта:

Келп –кафяви водорасли са високо ценени заради съдържанието на йод – важен елемент, който оптимизира функцията на щитовидната жлеза и подобрява обменните процеси в организма. Йодът и другите минерали в келпа увеличават минералното съдържание на всички органи, като им помагат да функционират по-добре. Когато нашите органи функционират ефективно те успяват да изхвърлят токсините от тялото и се регенерират. Келпът помага да се изместят токсичните минерали със здравословни минерали, той е идеален заместител на солта в храната.
Келп е предпочитана алкална добавка заради високото си съдържание на йод. Този елемент е много важен за добрата работа на щитовидната жлеза, повишава енергията и стимулира метаболизма.
Келпът съдържа и ксилоза, позната още като незаменимата захар. Тя има антибактериално и противогъбично действие и помага за предотвратяване на рак на храносмилателната система. Келпът съдържа и друга незаменима захар, позната като фукоза. Тя има антивирусно действие, поддържа дълготрайна памет, бори се с алергиите и предпазва от белодробни болести. Фукозата помага също за облекчаване на кистозната фиброза, диабет, рак и херпес. Келпът на прах  е отличен източник на друга незаменима захар, позната като галактоза, която подобрява паметта, абсорбацията на добрия калций и бързото зарастване на рани.

Препоръчителна употреба: добавя се към сок, смути, ястия и салати. Може да се включи при приготвяне на дресинг и да се поръси върху зелена или друга салата. Използва се за около две седмици и се прави почивка също две седмици. Келп съдържа голямо количество йод. Преди да се започне употребата му е необходима консултация с лекар при проблеми с щитовидната жлеза или бременност. Да не се превишава препоръчителната дневната доза от 300 мг.

Пакетиране  Смарт Органик АД
Държава България
Продуктов № S1006
Количество 100 гр

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Био келп на прах /кафяво водорасло/ – 100 гр”

Translate »
error: