soriaskin

Гел за проблемна кожа Soriaskin – 150 мл

39.90 лв.

СЕП: G5005 Категория:
  • Описание
  • Ревюта (0)

Описание на продукта:

Soriaskin е предназначен да се използва като част от дневния режим за грижа за кожата, за да успокои суха, сърбяща и  чувствителна кожа.  Soriaskin съчетава G5 органичен силиций,  хвощ и ехинацея  за защита и облекчаване на кожни проблеми.
Soriaskin е идеалното ежедневно средство защита за кожа, която има тенденция да бъде суха, раздразнена или сърбяща.  Soriaskin притежава свойства да  защитава и регенерира кожата.
Soriaskin съдържа органичен силиций формула  G5, хвощ  и ехинацея, за да противодейства на кожните  проблеми. Научните изследвания показват значителни ефекти от силициев диоксид в синтеза на колагена и еластина в кожата и много ефективна роля, която тя играе в структурата на гликозаминогликани.  Използвайте Soriaskin  за да поддържате еластичността на вашата кожа.
За най-добри резултати е силно препоръчително да се използва Soriaskin  в комплекс с редовната доза от органичен силиций G5 Siliplant.

Указания за ползване:
Нанасяйте  върху кожата 3-4 пъти на ден. Масажирайте внимателно до пълно попиване на крема.  Крема  не е мазен и не оставя петна  върху дрехите.
Продукта е в стилна  150 мл  бутилка-помпа, която не позволява контакт с въздуха  и  предпазва крема  от окисляване.

Продукта се предлага по заявка, като за повече информация моля да се свържете с нас!

Производител  Silicium Espana Laboratories
Държава             Испания
Продуктов          № G5005
Количество        150  мл

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Гел за проблемна кожа Soriaskin – 150 мл”

Translate »
error: