Био български сок от арония – 270 мл

АРОНИЯ – 270мл

Био български сок от арония – 270 мл

5.99 лв.

СЕП: D1007 Категория:
  • Описание
  • Ревюта (0)

Описание на продукта:

100% сок от плод на арония – без захар, без добавки, без консерванти, без глутен, продукт за подсилване на имунната система.
Сокът от плод арония ( Aronia melanocarpa ) е получен само от подбрани пресни и здрави плодове, отгледани в екологично чист район – Капиновския манастир „Свети Николай Чудотворец“ в Централна Стара Планина.
Сокът е произведен по специална технология – чрез студено пресоване и пастьоризиране, с цел максимално запазване на богатия биохимичен състав на плода в крайния продукт.
Преработката се извършва веднага след обиране на плодовете в еднократна малка серия. Чрез използване на нестандартна технология на производство са запазeни в сока високи стойности на жизненонеобходимите антоцианини, катехини и флавоноли, витамин С, В1, В2, РР и други. Поради доказаното общоукрепващо и тонизиращо действие на аронията продукта е подходящ за бременни жени, спортисти и деца.
Сока от плод арония е освежаваща напитка, която притежава свойства да въздейства силно върху клетъчния метаболизъм. Приемайте сока като функционална храна ежедневно на малки глътки по 50 мл., смесен със същото количество вода за предпочитане 15 мин. преди храна.
Сока от арония е напитка с доказани лечебни свойства. Когато се използва с лечебна цел приемайте сока ежедневно в продължение на 60 дни, в доза 3 пъти  дневно по 40-50 мл.
Редица заболявания се повлияват благоприятно от приема на сок от арония, съчетан с препоръчаните от лекаря медикаменти:
– Сърдечно – съдови заболявания
– Заболявания на щитовидната жлеза
– Хроничен колит и хроничен гастрит
– Проблеми с метаболизма
– Хипертония
– Заболявания на периферната нервна система
– Заболявания на повърхностните и дълбоки вени
– Случай на затруднена дефекация
– Леки форми на хемароиди
– Еректилна дисфункция при мъжете
– Хронични болки на опорно-двигателния апарат

Произход          България
Продуктов      № D1007
Количество      270 мл

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Био български сок от арония – 270 мл”

Translate »
error: